preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zemunik

Login
e-Dnevnik

Popis udžbenika

Vremenik

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PREDUPIS DJECE U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022.
Autor: Ivana Serdarević, 19. 1. 2021.

Prijava djece, obveznika doraslih za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2021./2022. provodit će se od 1. veljače 2021. do 5. veljače 2021. u vremenu od 8:30 do 12:30 sati.


Roditelji (skrbnici) obvezni su obaviti predupis svoje djece prema prebivalištu, odnosno prijavljenom boravištu.

Potrebni podaci: ime i prezime djeteta, imena roditelja, datum i mjesto rođenja, adresa i telefon, OIB, vrtić (koji i koliko dugo ga dijete pohađa).

Sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama prijavu predupisa djeteta možete obaviti na broj 023/351-635 (pedagoginja) ili na mail škole: oszemunik@os-zemunik.skole.hr.

Za djecu koja će šest godina navršiti do kraja tekuće godine (od 1. travnja do 31. prosinca 2021. godine), a koja nisu školski obveznici, roditelj – skrbnik može najkasnije do 31. ožujka tekuće godine podnijeti zahtjev Upravnom odjelu za povjerene poslove državne uprave Zadarske županije (Obrazac 6) za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika). Uz Obrazac 6, roditelj – skrbnik treba priložiti presliku osobne iskaznice ili potvrdu o prebivalištu i mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta.

Obrazac 6 dostupan je na web stranicama Zadarske županije, Upravni odjel za povjerene poslove državne uprave pod linkom Obrasci, Odsjek za društvene djelatnosti, Pododsjek za obrazovanje, kulturu i šport.

Zahtjevi za pripadajućom dokumentacijom mogu se dostaviti skenirani Uredu na e-mail: marjana.reljic@zadarska-zupanija.hr , ili na adresu Zadarska županija, Upravni odjel za povjerene poslove državne uprave, Odsjek za društvene djelatnosti, Zadar, Josipa Jurja Strossmayera 20.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju