preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zemunik

Login
e-Dnevnik

Popis udžbenika

Vremenik

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na mrežnim stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Školski odbor

Kalendar rada

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nacionalni kviz za poticanje čitanja 2022.
Autor: Maja Vujević, 27. 9. 2022.

Dragi učenici, pozivam vas na sudjelovanje u Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja 2022. koji se održava svake godine u sklopu manifestacije Mjeseca hrvatske knjige. Kviz je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole, a kao jedan od središnjih programa manifestacije nosi naziv Nije lako kad si mlad.

   


Za sudjelovanje u kvizu ne morate imati nikakvo predznanje već ćete prilikom rješavanja kviza trebati proučiti ili pročitati online izvore. Svako pitanje sadrži poveznicu u kojoj se krije točan odgovor, stoga treba otvoriti predloženu poveznicu, proučiti je i nakon toga odgovoriti na pitanje.

 

Rješavanju online kviza možete pristupiti bilo kada i bilo gdje putem mobitela, računala, laptopa ili tableta do 25. listopada, a popis finalista bit će objavljena do 4. studenog. Na završnoj svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici 15. studenog javno će se izvlačiti glavna i utješne nagrade.

Kviz pokrećete na naslovnoj stranici Nacionalnog kviza (klikom na Pokreni kviz). Molim vas da prije toga dobro proučite pravila i upute za rješavanje kviza. Za daljnje izvlačenje finalista nužno je da učenik/ica, osim svog imena i prezimena, navede naziv školske knjižnice (Knjižnica OŠ Zemunik). 

Sretno! :) 

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju